The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

INTERNETICS MONTHLY REVIEW - IANUARIE 2017

Articol / 06 Feb 2017 / INSTITUTE.RO
  • INTERNETICS MONTHLY REVIEW - IANUARIE 2017
  • INTERNETICS MONTHLY REVIEW - IANUARIE 2017
  • INTERNETICS MONTHLY REVIEW - IANUARIE 2017
  • INTERNETICS MONTHLY REVIEW - IANUARIE 2017
  • INTERNETICS MONTHLY REVIEW - IANUARIE 2017
  • INTERNETICS MONTHLY REVIEW - IANUARIE 2017
1/6
Pentru că nu doar premiem inteligența digitală, ci o și căutăm în fiecare zi în feed-uri, newslettere, abonamente și tot ce mai oferă marele internet, ne-am gândit să vă arătăm noutățile care ne-au rămas în minte de la o lună la alta. Poate nu le știați, poate vă plac, poate ne mai trimiteți și voi altele.

Spre sfârșitul lunii ianuarie protestele au acaparat spațiul digital, așa că ne-am propus să dăm cezarului ce-i al cezarului și să radiografiem succint efectele produse în mediul digital:

Cele mai creative mesaje

Iqads a creat o galerie a celor mai creative mesaje din Piața Victoriei care s-au viralizat. O găsiți în intregime aici



Art of Protest

Art of protest e o resursă gratuită de artă pentru protest. Un colectiv de artiști vizuali transformă mesajele străzii ȋn artă ce poate fi downloadată gratuit, printată acasă de către oricine și adusă la următorul protest. Întreaga colecție poate fi vizitată aici 






GovITHub – Quo vadis?

Bursierii GovITHub au anunțat că renunță să mai colaboreze cu guvernul Grindeanu. Programul prin care au fost create câteva platforme utile pentru stat a economisit un milion de euro în primul an de folosire. Acum, bursierii, anunță viitorul proiectului.

“Până de curând, GovITHub a avut o structură de coordonare formală ce funcționa drept liant între echipa de lucru și structurile guvernamentale. În acest moment nu există încă nicio formă de coordonare formală, așa că tot ce ne rămâne este accesul la codul open source pe care îl putem dezvolta în continuare și relația cu unii beneficiari instituționali”, au spus reprezentanții GovITHub.

“În măsura în care va exista deschidere și asumare din partea beneficiarilor de a continua împreună cu această comunitate proiectele aflate în lucru, noi vom face tot ce ne stă în putere să asigurăm continuarea și finalizarea lor”, au mai spus cei de la GovITHub




Articolul în întregime aici.

Golin & bloggerul Alex Ciucă (Hoinaru) lansează cea de-a VI-a ediție a raportului Media Recap & Digital Predictions


Conținutul video și storytelling-ul au fost principalele tendințe în comunicare care au confirmat anul trecut, urmând ca acestea să fie implementate din ce în ce mai mult de către brandurile din România anul acesta, potrivit Media Recap 2016 & Digital Predictions 2017.

Raportul, ajuns la cea de-a VI-a ediție, este realizat anual de The BridgeTM – hubul de social media și digital al agenției Golin – și de bloggerul Alex Ciucă (Hoinaru) pentru a analiza cele mai importante tendințe și evenimente din acest domeniu.




5 trenduri SEO pentru 2017

În fiecare an, motoarele de căutare dezvoltă noi algoritmi și reguli în speranța de a combate spamul și pe cei care încearcă să fenteze sistemul.

Următoarele sfaturi ar trebui să vă ajute să puneți la curent cu ultimele schimbări. Detalii aici