The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

INTERNETICS MONTHLY REVIEW - Summer Edition 2017

Articol / 05 Sep 2017 / INSTITUTE.RO
  • INTERNETICS MONTHLY REVIEW - Summer Edition 2017
1/1
Pentru că nu doar premiem inteligența digitală, ci o și căutăm în fiecare zi în feed-uri, newslettere, abonamente și tot ce mai oferă marele internet, ne-am gândit să vă arătăm noutățile care ne-au rămas în minte în vara asta. Poate nu le știați, poate vă plac, poate ne mai trimiteți și voi altele.

 
1. Lay’s a lansat proiectul #Culturazambeste care are ca scop apropierea tinerilor de mediul cultural.

Campania are două componente complementare:
  • Platforma culturazambeste.ro - un ghid cultural pentru tinerii pasionați de arta spectacolului, de cinematografie, fotografie, arhitectură sau muzică, realizat în parteneriat cu Asociația Zeppelin și librăria Cărturești.
  • Spaţiile Lay’s - locaţii contruite în diferite oraşe din România, cu scopul de a încuraja interacţiunea şi comunicarea între tineri.
  • culturazambeste.ro susţine şi promovează peste 26 de iniţiative culturale din România, din domenii precum: teatru, dans, patrimoniu, film, arte vizuale, poezie, literatură, etnografie, restaurare și arhitectură.

    Detalii aici

     

    2. Above and Beyond la Sun Plaza

    Expoziţia Above and Beyond se va desfăşura în perioada 1 august - 8 octombrie, la parter şi la etajul 1 din Sun Plaza.Te poţi aventura în cinci galerii care conţin o serie de display-uri interactive, fiecare cu un rol bine definit. Poţi experimenta simularea zborului, poţi ajunge în spaţiu cu ajutorul unui lift, îţi poţi crea propriul avion supersonic şi poţi afla ce înseamnă să fii o pasăre într-un stol, în timp ce vei participa la o experienţă de zbor bazată pe senzori de mişcare. 

    Detalii aici.

     

    3. Samsung Electronics Co., Ltd., prezintă Galaxy Note8, phablet-ul de ultimă generaţie creat special pentru cei care își propun să realizeze lucruri importante. Cu Galaxy Note8, utilizatorii se vor bucura de un Infinity Display mai mare, care poate fi ţinut confortabil în mână, S Pen, care personalizează și mai mult comunicarea, şi cea mai bună cameră din istoria Samsung, pentru fotografii uluitoare. Galaxy Note8 a fost creat special pentru cei care se bazează pe tehnologie în viața de zi cu zi.

    Detalii aici.

     

    4. Cea de-a doua ediţie UX Bucharest, prima conferinţă de acest gen din Europa de Est, va avea loc la începutul lunii octombrie a acestui an. Specialişti în UX Design, Customer Experience, Product Management şi nu numai, sunt aşteptaţi la Hotel Sheraton în perioada 3-6 Octombrie, pentru ceva mai mult decât o conferinţă, o experienţă! 

    Detalii aici.

     

    5. Paint n-a murit, Paint se transformă

    Detalii aici