The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Jaxi este creatorul de conținut al anului la Gaming Video Awards

Articol / 10 Noi 2020 / The Institute
  • Jaxi este creatorul de conținut al anului la Gaming Video AwardsGaming Video Awards_JaxiTV
1/1
Creative Monkeyz au obținut distincția Role Model of the Year

Gaming Video Awards connected by Vodafone și-a desemnat aseară câștigătorii, într-un event transmis live. Marele învingător este JaxiTV, care a obținut titlul de Creatorul de conținut al anului, câștigând categoriile Cel mai bun stream, Cel mai bun video de Counter-Strike: Global Offensive și Cel mai bun conținut de Tactical Shooters. Categoria Creatorul de conținut al anului, prezentată de George. Primul banking inteligent, este acordată creatorului care câștigă cele mai multe premii în cadrul competiției. Jaxi a renunțat în urmă cu doi ani la cariera sa de jucător semi-profesionist de CS:GO pentru a se dedica în întregime streaming-ului.

Două creatoare de conținut au câștigat premii importante în cadrul competiției: Categoria Cel mai bun conținut de MOBA i-a revenit Antoniei Nuckle, iar Baabuska a fost aleasă de către juriu la categoria Cel mai bun video al unei creatoare de conținut al anului.

Distincția Role Model of the Year, oferită de Vodafone, a mers către cei de la Creative Monkeyz, un reper pentru generațiile noi de gameri și creatori de conținut.

Câștigătorii Gaming Video Awards 2020 sunt:
• Creatorul de conținut al anului: jaxiTV
• Celmai bun stream: JaxiTV
• Cel ma bun video de gaming: MaxșiAltele
• Role Model of the Year: Creative Monkeyz
• Cel mai bun continut axat pe jocurile populare:
Brawl Stars – Mădălin
Minecraft – Gannicus96
Fortnite – ZaSami
CS:GO – JaxiTV
Call of Duty – IceManLucky
• Cel mai bun video al unei creatoarea de conținut: baabuska
• Newcomer of the Year: GiulioDiz
• Cel mai bun conținut de gaming tech: ClipFlixTV
• Cel mai bun conținut de Battle Royale: Tedereu
• Cel mai bun conținut de MOBA: Antonia Nuckle
• Cel mai bun conținut de Sports Games: Ovvy
• Cel mai bunconținut de Tactical Shooters: JaxiTV
• Cel mai bun conținut de Let’s Play: Bobospider
• Cel mai bun conținut kids friendly: IHATEPINK

Gaming Video Awards oferă recunoaștere acelor creatori care propun publicurilor lor nu doar energie debordantă și pricepere în jocurile video, dar și un discurs corect, live-uri și video-uri de calitate și, nu în ultimul rând, o atitudine pozitivă. Acești creatori pot deveni repere pentru generații de tineri, creând în platformele lor spații sigure de entertainment și dialog despre pasiunea lor comună: gaming-ul.

Gaming Video Awards este organizat de Dăescu Borțun Olteanu. Evenimentul se alătură celorlalte produse ce poartă și semnătura diviziei de gaming a Dăescu Borțun Olteanu: Bucharest Gaming Week și Gaming Marathon.

Gaming Video Awards connected by Vodafone este susținut de Philips One Blade, George. Primul banking inteligent, BMW, AOC Gaming, Logitech, Samsung, Bitdefender, Amber, adidas, Foodpanda, Alienware și Nexus Gaming.

--------------------------------------------------------------------

Gaming Video Awards connected by Vodafone: www.gamingvideoawards.ro