The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

RADAR aduce inteligența artificială în expoziții satelit în București

Articol / 15 Oct 2019 / The Institute
  • RADAR aduce inteligența artificială în expoziții satelit în București
1/1
RADAR (Romanian Artists Developing Alternative Realities), festivalul de new media art care va avea loc între 1 și 3 noiembrie, aduce manifestările artistice ale inteligenței artificiale (AI) în expoziții satelit prin București. Creațiile vor putea fi urmărite pe ecranele LED din Centrul Vechi și din alte nouă intersecții importante din Capitală, dar și pe ecranele din stațiile de metrou începând din 16 octombrie până la finalul festivalului.

Expozițiile satelit RADAR vor prezenta în premieră un set de vizualuri realizate printr-o tehnică inedită de artă generativă. Această tehnică folosește puterea rețelelor neuronale artificiale pentru a sintetiza imagini și animații deosebite. Din punct de vedere artistic, publicul bucureștean va face cunoștință cu un nou tip de estetică vizuală, emergentă din specificitățile inteligenței artificiale. Pe de altă parte, din punct de vedere tehnologic, va fi o ocazie unică de a observa rezultatele concrete ale unui experiment realizat in-house cu rețele neuronale de tip GAN și un set de 35.000 de postere grafice din care să învețe.

Evenimentul are loc la Uzina Electrică Filaret.

Biletele sunt disponibile pe Bilete.ro la prețul de 35 Lei, elevii și studenții beneficiază de reducere de 50%. Mai multe detalii despre eveniment pe pagina de Facebook.

Partenerii RADAR sunt: Samsung & dARe by Samsung, Epson, Fru Fru, Ubisoft, Clever, Stay Sharp, 360 Revolution, Aural Eye, H3, Cinetic, DJ Super Store, Anim'est, Electricasem, Radio Guerrilla, Ringier, Le Squad,