The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

ADELIN RĂZVAN URSULESCU // URME

Articol / 01 Oct 2018 / INSTITUTE.RO
  • ADELIN RĂZVAN URSULESCU // URMEADELIN RĂZVAN URSULESCU
  • ADELIN RĂZVAN URSULESCU // URMEADELIN RĂZVAN URSULESCU
  • ADELIN RĂZVAN URSULESCU // URMEADELIN RĂZVAN URSULESCU
  • ADELIN RĂZVAN URSULESCU // URMEADELIN RĂZVAN URSULESCU
1/4
Ursulescu Adelin Răzvan a urmat cursurile Universității Naționale de Arte, Facultatea de Arte Plastice, secția Pictură între 2015 și 2018.

Urme

Proiectul reprezintă un mod de exprimare a stărilor interioare și depașire a proprilor limite și răbdării, lucrarea cuprinzând cinci pânze ce simbolizează o clarificare metaforică a imaginii asupra drumului pe care îl am de parcurs în artă. Privind printr-o prismă obiectivă și tratând compoziția strict ca pe o imagine plastică, ea reprezintă relația dintre spațiul gol și spațiul plin, alterate de diferite forme plastice.

Tot acest proces repetitiv de intervenție într-o suprafață albă, odată indirect, lasă oamenii să calce natural, cât și direct, artistul folosindu-se de spray și de marker să construiască întreg conceptul proiectului.