The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

ALEXANDRU SCHIBINSCHII // ORGANIGRAMA

Articol / 02 Oct 2018 / INSTITUTE.RO
  • ALEXANDRU SCHIBINSCHII // ORGANIGRAMAALEXANDRU SCHIBINSCHII
  • ALEXANDRU SCHIBINSCHII // ORGANIGRAMAALEXANDRU SCHIBINSCHII
  • ALEXANDRU SCHIBINSCHII // ORGANIGRAMAALEXANDRU SCHIBINSCHII
  • ALEXANDRU SCHIBINSCHII // ORGANIGRAMAALEXANDRU SCHIBINSCHII
1/4
Schibinschii Alexandru a studiat la liceul de Arte Plastice "Nicolae Tonitza" (2004-2011). Urmând apoi cursurile Universității Nașionale de Arte din București în cadrul Facultății de Arte Plastice, secția Sculptură din 2012-2015, 2016-2018.

Organigrama

Proiectul a pornit ca o analogie între societatea umană și cea a furnicelor și albinelor, accentul punându-se pe organizare și valori. În acest caz, iese la iveală individualitatea omului în societate, aceea de a fi împreună cu ceilalți semeni și singur în același timp.

Locuința omului este din celulele formate din membrană, citoplasmă și nucleu în celulele societății, celulele pe care le numim case și în care ne ascundem de primejdii. Lucrarea este menită să arate orînduirea componentelor unui total, ce la rândul lui este o componentă.