The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

ANDREEA TIMOFTE // SINIDISIS

Articol / 04 Oct 2018 / INSTITUTE.RO
  • ANDREEA TIMOFTE // SINIDISIS
  • ANDREEA TIMOFTE // SINIDISIS
  • ANDREEA TIMOFTE // SINIDISIS
  • ANDREEA TIMOFTE // SINIDISIS
  • ANDREEA TIMOFTE // SINIDISIS
1/5
Timofte Andreea a studiat între 2011 și 2015 la Colegiul Național ”Mihail Sadoveanu” din Pașcani, urmănd apoi cursurile UNIVERSITĂȚII NAȚIONALE DE ARTE ”GEORGE ENESCU” în cadrul Facultății de Arte Vizuale și Design, specializarea Modă-Design vestimentar din 2015 pănă în 2018.

Sinidisis

Colecția Sinidisis are la bază ideea de suflet, care călătorește între cele două lumi, acesta fiind reprezentat în vestimentație prin materialele delicate și subțiri, a căror cromatică semnifică puritatea, lumina, sfințenia, lumea de dincolo, echilibrul și optimismul. Colecția expune sufletul care se plimbă între cele două lumi, fiind reprezentat prin mici detalii, cum ar fi ideea de aripi creată prin destrămarea organzei, transparențele create din organza ,care dau impresia de plutire, catifeaua albă ce exprimă puritatea și sensibilitatea sufletului, structura de sârmă prelucrată în petale albe care sunt în echilibru cu drapajul de voal și organza care creează impresia de plutire. Un alt detaliu reprezentativ este locul de unde pornește organza destrămată,respectiv în zona inimii unde se consideră a exista sufletul.