The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

ANDREI FELEA // DECADENȚA SUFLETULUI

Articol / 04 Oct 2018 / INSTITUTE.RO
  • ANDREI FELEA // DECADENȚA SUFLETULUIANDREI FELEA
  • ANDREI FELEA // DECADENȚA SUFLETULUIANDREI FELEA
1/2
Andrei Felea este originar din Galați și a absolvit cursurile Universității Naționale de Arte, Facultatea de Arte Decorative și Design, la departamentul de Artă Murală. 

Decadența sufletului

Plecând de la ideea omagierii faimosului pictor Vincent Van Gogh, artistul a ales să facă o combinație între dramatic și plăcut. O amintire dezintegrată a unui Eu comun care totuși s-a individualizat prin comportamentul misterios și negarea unor aspecte obscure ale conexiunii interne și supraumane.

Lucrearea a fost realizată în culori pe bază de ulei și acrilic. Se remarcă prin două stiluri clar demarcate, elaborate până la limita extremă. Delimitarea pânzelor se face printr-un spațiu între ele. Fiind o compoziție de tip poliptitc, de aici și denumirea lucrării „Decadența sufletului”, ce aduce imaginea unei lucrări ”destrămate”. Artistul a ales intenționat să facă acest concept de pânze depărtate, fiind o aluzie la acțiunile omului în timpul vieții.