The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

BOGDAN BENEA // OUTSIDE THE BOX

Articol / 02 Oct 2018 / INSTITUTE.RO
  • BOGDAN BENEA // OUTSIDE THE BOX
  • BOGDAN BENEA // OUTSIDE THE BOX
  • BOGDAN BENEA // OUTSIDE THE BOX
  • BOGDAN BENEA // OUTSIDE THE BOX
  • BOGDAN BENEA // OUTSIDE THE BOX
1/5
Absolvent al departamentului Modă-design vestimentar, in decursul acestor 3 ani de licență am participat la diferite competiții naționale si internaționale din domeniul vestimentar ca ex : "THE LINK- FASHION CONTEST"- CATEGORIA BEACHWEAR, semi finalist, in curs de desfașurare

OUTSIDE THE BOX

Colecția "OUTSIDE THE BOX" este inspirată din persoane excentrice care influențează moda contemporană , fiind un demers de revoltă impotriva vestimentației fără personalitate.