The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

CAMELIA DONCIU // COLOUR MY EGO

Articol / 04 Oct 2018 / INSTITUTE.RO
  • CAMELIA DONCIU // COLOUR MY EGO
  • CAMELIA DONCIU // COLOUR MY EGO
  • CAMELIA DONCIU // COLOUR MY EGO
  • CAMELIA DONCIU // COLOUR MY EGO
  • CAMELIA DONCIU // COLOUR MY EGO
1/5
Absolventă UNAB - secția Design Vestimentar, Camelia Donciu caută să transpună în colecții vestimentare tot bagajul spiritual de trăiri, emoții, vibrații, credințe și valori estetice, pe care le-a adunat până în prezent. Astfel, s-a creat brand-ul W.H.U. și prima colecție „COLOUR MY EGO”.

Colour my Ego

Conceptul colecției „Colour My Ego” are la bază o cercetare lăuntrică asupra omului modern și a felului în care acesta își exteriorizează sinele, într-un peisaj urban cu iz futuristic, în care ego-ul nu își combate natura.
„Colour My Ego” este o serie de produse menite să atragă atenția asupra portului stradal, dar și a felului în care percepem aceste haine „de stradă”, ce ar trebui să fie o carte de vizită, un rezumat al personalității și gustului fiecărei persoane. Identitatea o conturăm prin prisma unor alegeri, atât morale, cât și estetice. Ne punem problema căutării lăuntrice, fără a avea în realitate curajul de a face niște alegeri în acest sens. Colecția propune o doză de curaj prin care se renunță la înfloriturile nefolositoare ale unui caracter de plastic și adoptarea unei atitudini prin care noul ego, cel colorat, se exprimă liber și dovedește că în om există ceva etern, înălțător și autentic.