The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

CĂTĂLINA JURAVLE // A DOUA FOLOSIRE

Articol / 04 Oct 2018 / INSTITUTE.RO
  • CĂTĂLINA JURAVLE // A DOUA FOLOSIRE
  • CĂTĂLINA JURAVLE // A DOUA FOLOSIREDoru_Lutai
  • CĂTĂLINA JURAVLE // A DOUA FOLOSIRE
  • CĂTĂLINA JURAVLE // A DOUA FOLOSIRE
1/4
Cătălina Juravle este o tânără absolventă a Facultații de Arte și Design din Timișoara. Este pasionată de modeling și îi place să călătorescă și să citescă.

A doua folosire

Proiectul reprezintă rezultatul reciclării hainelor SH, ca parte a unui proces de desing, fiind începutul unui nou mod de a gândi, o șansă pentru comportament etic și transparență în industria fashion. Se încearcă convingerea oamenilor de a purta hainele mai responsabil și învățarea lor de a reconsideram, recrea și refolosi hainele vechi într-un mod inovativ. Este despre curajul de a te reinventa din ceea ce ești și ai.

“Second-use” vorbește despre sustenabilitate, face parte din filosofia și tendința de sustenabilitate a designului în creștere, al cărei scop este crearea unui sistem care să poată fi sprijinit pe termen nelimitat în ceea ce privește impactul uman asupra mediului și responsabilitatea socială. Acesta poate fi văzut ca o tendință alternativă împotriva “fast fashion”.

Afișul încearcă să atragă atenția asupra mediului de lucru în care au fost realizate piesele vestimentare.