The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

CELINA CORDOȘ // ALTER EGO

Articol / 04 Oct 2018 / INSTITUTE.RO
  • CELINA CORDOȘ // ALTER EGOCELINA CORDOȘ
  • CELINA CORDOȘ // ALTER EGOCELINA CORDOȘ
  • CELINA CORDOȘ // ALTER EGOCELINA CORDOȘ
  • CELINA CORDOȘ // ALTER EGOCELINA CORDOȘ
  • CELINA CORDOȘ // ALTER EGOCELINA CORDOȘ
  • CELINA CORDOȘ // ALTER EGOCELINA CORDOȘ
1/6
Celina Cordoș, născută în Cluj-Napoca, în vârstă de 24 de ani, a studiat între 2005-2013 la Liceul de Arte Romulus Ladea din Cluj-Napoca, urmând apoi cursurile Universităţii de Arte și Design Cluj- Napoca, în cadrul Facultăţii de Arte Plastice, departamentul Grafică din 2013 până în 2018.

Alter Ego

Proiectul Alter Ego atinge un subiect social, urmărind la nivel conceptual analogia dintre tipurile de reflectare asupra intimității. Dar ce este intimitatea în acest caz? Pornind de la contemplarea cuvântului intimitate, descoperim încărcătura sa interpretabilă. Aceasta poate fi văzută ca un spațiu special al vieții noastre, în care fiecare dintre noi rămâne propriu și nealterat, e ca un loc în care tot ce facem depinde de noi și rămâne pentru noi. Aflându-ne în acest spațiu, nu putem fi atinși de privirea sau de gândurile altcuiva, nu suntem încorporați într-o categorie, având libertatea și mobilitatea de a explora încăperile sufletului nostru.

Privind spre intimitate ca eros, avem transpuse într-un plan sensibil ansamblul pornirilor sexuale, al instinctului de perpetuare și al dorințelor erotice.
Astfel, apare o limită între intimitate și expunerea în fața lumii, între a fi tu cu tine însuți și a fi cu ceilalți.