The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

CRISTIAN POPOVICI // VEHICUL ELECTRIC INDIVIDUAL URBAN

Articol / 05 Oct 2018 / INSTITUTE.RO
  • CRISTIAN POPOVICI // VEHICUL ELECTRIC INDIVIDUAL URBAN
  • CRISTIAN POPOVICI // VEHICUL ELECTRIC INDIVIDUAL URBAN
1/2
Popovici Cristian, designer, economist, informatician, cu o pregătire polivalentă, are o experienţă avansată în domeniul tehnic şi managementul afacerilor şi design-ului ambiental.

Vehicul electric individual urban

Pentru diminuarea poluării din marile zone urbane și pentru decongestionarea circulației proiectul își propune realizarea unui vehicul ultra compact, monopost, cu propulsie electromagnetică.Prototipul experimental are o autonomie de 45km, suficientă pentru deplasarea rapidă și ecologică în armonie cu spațiul urban a unei persoane cu o greutate maximă de 120 kg și cu o vârstă cuprinsă între 14 - 90 ani .