The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Alexandra Nistor // Mărturisiri din garderobă

Articol / 21 Ian 2015 / Participant diploma 2014
  • Alexandra Nistor // Mărturisiri din garderobă
  • Alexandra Nistor // Mărturisiri din garderobă
  • Alexandra Nistor // Mărturisiri din garderobă
  • Alexandra Nistor // Mărturisiri din garderobă
  • Alexandra Nistor // Mărturisiri din garderobă
1/5
O exteriorizare a propriilor gusturi estetice, predispoziții emotive si gânduri întâmplătoare într-un mod personal. Proiectul este format din două părți complementare, în care am căutat să redau grafic relația de simbioză dintre aspectul exterior și esența individului.

Seria de 3 litografii ilustrează universul lenjeriei intime, iar panoul textil cu ramă de tip gherghef, pe care sunt țesute desene ilustrative, conține notițe privind alegerile vestimentare făcute sub influența stărilor de spirit si a preferințelor.

În completarea suportului vizual, am realizat un film stop-motion care descrie întregul proces de selectare a unei ținute la începutul unei zile obișnuite. Mișcarea fiecărui element vestimentar este defintă prin unicitate, acesta trecând printr-un ritual cinetic propriu, care se încheie cu îmbrăcarea nudului.