The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Delia Zahareanu // Duality – The Language Crux

Articol / 19 Ian 2015 / Participant diploma 2014
  •  Delia Zahareanu // Duality – The Language Crux
  •  Delia Zahareanu // Duality – The Language Crux
  •  Delia Zahareanu // Duality – The Language Crux
1/3
Lucrarea mea de diplomă se axează pe explorarea unor elemente primare de gramatică vizuală.

Reprezentând o ultimă etapă a unui proiect ce a cuprins trei faze de explorare, Duality – The Language Crux își propune să construiască o serie de semne care să funcționeze ca un cod. Un cod care lasă privitorului posibilitatea de a-și oferi propria cheie de lectură, valorizând cu reperele sale culturale și afective semnele construite.

În același timp, una dintre ipotezele de cercetare ale lucrării mele este tentativa de a chestiona esența vizualității, a materialității unei lucrări și a înțelesului pe care de obicei îl atașăm sau îl căutăm într-un proiect de grafică. Plecând de la declinarea motivelor codului binar în principii de construcție vizuală, am ajuns la esențializarea discursului vizual, golit de narativitate, încărcat doar de imagine.