The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Laura Maria Mihăilă // Soldățelul de plumb

Articol / 20 Ian 2015 / Participant diploma 2014
  • Laura Maria Mihăilă // Soldățelul de plumb
  • Laura Maria Mihăilă // Soldățelul de plumb
  • Laura Maria Mihăilă // Soldățelul de plumb
  • Laura Maria Mihăilă // Soldățelul de plumb
1/4
Lucrarea reprezintă o interpretare proprie a poveştii soldăţelului de plumb al lui Hans Christian Andersen.

În mod automat, când citim o carte, ne creăm în minte o imagine ce devine unică, filtrată prin imaginaţia personală. Am luat asta ca o provocare pentru simţul meu creativ. Interpretarea unei poveşti rămâne la mâna artistului, iar acesta o subiectivează, așa cum am încercat şi eu în lucrarea mea de licenţă.

Aventurile soldăţelului impresionează prin tristeţe, dar, în acelaşi timp, povestea e plină de duioşie şi speranţă. Aceste emoții reies în lucrare prin maniera în care am tratat ilustraţia, într-un mod întunecat cu accente de culoare. Sper ca abordarea mea simbolică să inspire privitorilor mai mult decât o poveste pentru copii.
 
Portofoliu: www.behance.net/laurim