The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Ion-Bogdan Niga // Prelucrare robotizată

Articol / 26 Oct 2015 / Participant DIPLOMA 2015
  • Ion-Bogdan Niga // Prelucrare robotizată
  • Ion-Bogdan Niga // Prelucrare robotizată
  • Ion-Bogdan Niga // Prelucrare robotizată
  • Ion-Bogdan Niga // Prelucrare robotizată
1/4
Ion-Bogdan Niga este proaspăt absolvent al UPB. În formarea sa profesională acesta a urmat un semstru de studii în Franța, în orașul Tarbes.

PRELUCRARE ROBOTIZATĂ

Acest proiect a constat în prelucrarea unor piese metalice de dimensiuni mici cu ajutorul unui braț robotic pe nume KUKA, o mașină de lucru cu 6 axe de prelucrare. Cu acest tip de robot s-a urmărit prelucrarea pieselor metalice și de asemenea proiectarea mediului real de lucru și simularea în CAD a proceselor de șanfrenare, rotunjire, debavurare și finisare, aceste procese urmând a fi realizate cu această tehnologie KUKA.