The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Speri Enescu // JackPack

Articol / 27 Oct 2015 / Participant DIPLOMA 2015
  • Speri Enescu // JackPack
  • Speri Enescu // JackPack
  • Speri Enescu // JackPack
  • Speri Enescu // JackPack
  • Speri Enescu // JackPack
  • Speri Enescu // JackPack
  • Speri Enescu // JackPack
1/7
Speri Enescu este un designer vestimentar care tocmai a absolvit Universitatea Naţională de Arte din Bucureşti şi care este interesată şi de jurnalismul de modă, domeniu pe care îl consideră o pasiune în dezvoltare şi un nou mod de exprimare.

Speri încearcă mereu să transmită un mesaj pozitiv în lume prin intermediul proiectelor sale, păstrând o imagine casual care este de cele mai mult unisex. 

JACKPACK

Proiectul JackPack propune o altă perspectivă. De astăzi egalitatea primește locul fruntaș. Ne întoarcem la rădăcini. Acceptăm alegerile celor din jur și ni le asumăm pe ale noastre. Îi apreciem pe toți cei cu care ne întâlnim pe parcursul vieții și învățam să îi iubim pentru ceea ce sunt, așa cum și noi suntem, oameni frumoși, cu calități și defecte, care fac parte din aceeași lume cu noi și trăiesc aceleași sentimente ca și noi.

Fiecare piesă poate fi purtată de către oricine în lume, indiferent de sex, limbă, religie, etc. ca o modalitate de a uşura comunicarea între oameni. Acest lucru simbolizează faptul că oamenii trebuie să încerce să îi vadă pe cei din jurul lor drept persoane abordabile, drept persoane care împărtaşesc aceleaşi gânduri şi sentimente precum ei.
JackPack este motto-ul egalității în societatea contemporană.

Materialele folosite sunt 100% naturale, in şi cânepă, asigurate de singura fabrică care încă mai produce astfel de materiale în România, Prodin, o metodă de întoarcere la rădăcini.