The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Andreea Constantin // Infinite reality

Articol / 20 Oct 2016 / Participant DIPLOMA 2016
  • Andreea Constantin // Infinite reality www.VladCiubotariu.com
  • Andreea Constantin // Infinite reality www.VladCiubotariu.com
  • Andreea Constantin // Infinite reality
  • Andreea Constantin // Infinite reality
  • Andreea Constantin // Infinite reality
1/5
A absolvit la UNARTE, Modă, a terminat și Masterul, iar acum se pregătește pentru doctorat. Cu Sincolors by andrEEa a lucrat cu Alexandra Stan, Jaggermeister, Miss București 2011, Hot Cassandra, Mircea Vintilă Band, Mc CAEN, Marlboro, cu revista Instyle și Playboy.

INFINITE REALITY

Povestea care a stat la baza colecției de modă, Infinite Reality, este inspirată din Brâncuși și este formată din costume obiect, în general în dimensiuni XXL, este lucrată riguros, cu accente tradițional românești reduse la minimalism și simplitate. Colecția este accesorizată cu fermoare metalice și ciucuri din costumul maramureșenilor, reinventați, construcții origami, buzunare aplicate, marame, instalații piramidale din pexal și sârmă și încălțăminte prelucrată, cu talpă de sfoară, șiret de piele asemănătoare opincilor tradiționale.


În această colecție a folosit ca formă de bază triunghiul, folosit des în costumul tradițional și a creat costume supradimensionate inspirate din costumul bărbătesc, în stil contemporan, cu proveniență din stilul zazou, stil ce a inceput în 1930 la afro americani și apoi în Franța în anii 40.