The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Aniela Tipser // Centru de incluziune socială

Articol / 19 Oct 2016 / Participant DIPLOMA 2016
  • Aniela Tipser // Centru de incluziune socială
  • Aniela Tipser // Centru de incluziune socială
  • Aniela Tipser // Centru de incluziune socială
1/3
Aniela Tipser este absolventă a Universității de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu”, București.

CENTRU DE INCLUZIUNE SOCIALĂ PRIN EDUCAȚIE - BUCUREȘTI

Nevoia de un centru social în București este acută, în special în Sectorul 5, unde regăsim majoritatea zonelor de locuire defavorizată ale orașului. Stilul de viață promovat în aceste ghettouri afectează în special copii și tinerii care sunt expuși violenței și abuzului de droguri. Deseori, aflați sub influența nepotrivită, aceștia renunță la educație și la posibilitatea e arupe cercul vicios care caracterizează aceste zone, deci diminuând posibilitățile de regenerare urbană.
 
 
 
Proiectul își propune să ofere un spațiu pentru o dezvoltare optimă a copiilor și adolescenților în special, în același timp imbunătățind relațiile acestora cu familia și comunitatea. Situl ales este deja conturat ca un nucleu al comunității, prin prezența unei biserici și a unui azil de bătrâni. Intervenția arhitecturală îl întregește prin prezența unui centru comunitar și a unui orfelinat în regim rezidențial care împreună funcționează ca un centru de reintegrare socială.