The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Lorena Sudriu // Proiecții și umbre din a patra dimensiune

Articol / 27 Sep 2017 / INSTITUTE.RO
  • Lorena Sudriu // Proiecții și umbre din a patra dimensiune
  • Lorena Sudriu // Proiecții și umbre din a patra dimensiune
  • Lorena Sudriu // Proiecții și umbre din a patra dimensiune
  • Lorena Sudriu // Proiecții și umbre din a patra dimensiune
1/4
După 10 ani în care profesează în sistemul bancar, Lorena decide să părăsească domeniul, urmându-și chemarea către artă. Astfel, în 2015, finalizează cursurile UNARTE, în cadrul Facultăţii de Arte Plastice, Specializarea: Pictură, cât și Modulele de Psihopedagogie din cadrul Departamentului de Pregătire a Personalului Didactic.

Proiecții și umbre din a patra dimensiune

Inspirate din lumile multidimensionale ale universului, circumscrise domeniului științei - văzută ca întreg univers și redate într-un stil de geometrie abstractă, raportată la o artă concretă, lucrările proiectului apelează la multiple tehnici, îmbinând tehnicile de pictură, cu cele de artă textilă și obiect tridimensional.

Tehnicile de pictură pe pânză se combină cu cele pe lemn și cu tapiseria, în compoziții bidimensionale și tridimensionale. Comunicarea se realizează prin relații de corespondență între suporturile de lucru, atât prin jocul de forme și culoare, geometrii, dar și prin elementele sugerate.