The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

GEORGIANA ANIȚA // AMENAJARE HALA COMERCIALĂ RADU- NEGRU, DROBETA-TURNU SEVERIN

Articol / 03 Oct 2018 / INSTITUTE.RO
  • GEORGIANA ANIȚA // AMENAJARE HALA COMERCIALĂ RADU- NEGRU, DROBETA-TURNU SEVERIN
  • GEORGIANA ANIȚA // AMENAJARE HALA COMERCIALĂ RADU- NEGRU, DROBETA-TURNU SEVERIN
1/2
Georgiana Anița este absolventă a Facultății de Arhitectură de Interior, U.A.U.I.M, cu rezultate excepționale în domeniul academic. Este o fire echilibrată dar și creativă, îmbinând funcționalitatea cu designul de calitate și promptitudinea în rezolvarea problemelor arhitecturale.

Amenajare hala comercială Radu-Negru, Drobeta-Turnu Severin


Hala ”Radu - Negru” reprezenta un punct de convergență a relațiilor interculturale însumând un centru important de desfacere a mărfii internaționale aduse pe Dunăre. Reabilitarea halei înseamnă readucerea la viață a inimii așezării, devenind din nou un punct de atracție cosmopolit, ce aduce în jurul său negustori diverși pentru a desfășura comerț de înaltă calitate. Conceptul vizează o reinterpretare a modalității în care se desfășoară comerțul alimentar, dezvoltat pentru a atrage mai multe sectoare de clienți. Se urmărește reinserarea proactivă în viața socială a orașului, venind în întâmpinarea publicului cu noi strategii de marketing și servicii. Designul permite desfășurarea comerțului sub formă tradițională într-un cadru contemporan, cu facilități moderne dar nu își pierde din farmecul de odinioară. Stilul industrial, cu influențe tradiționale, cât și imaginile reprezentative cu fluviul Dunărea, poartă vizitatorul într-o lume a negustoriei apuse.