The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

MARIA DANIELA PANDELE // AMENAJARE GRĂDINIȚĂ SOCIALĂ

Articol / 03 Oct 2018 / INSTITUTE.RO
  • MARIA DANIELA PANDELE // AMENAJARE GRĂDINIȚĂ SOCIALĂ
  • MARIA DANIELA PANDELE // AMENAJARE GRĂDINIȚĂ SOCIALĂ
  • MARIA DANIELA PANDELE // AMENAJARE GRĂDINIȚĂ SOCIALĂ
  • MARIA DANIELA PANDELE // AMENAJARE GRĂDINIȚĂ SOCIALĂ
1/4
Pandele Maria Daniela a studiat între 2011-2015 la Liceul de Arte Plastice "Nicolae Tonitza" din București, urmând apoi cursurile Universității Naționale de Artă în cadrul Facultății de Arte Decorative și Design, secția Design Ambiental din 2015 pâna în 2018.

AMENAJARE GRĂDINIȚĂ SOCIALĂ

Proiectul a fost ales din dorința de a oferi copiilor care fac parte din comunități defavorizate, un spațiu care să le trezească interesul față de educație de la varsta preșcolară cu scopul de a micșora numarul celor care abandonează școala.

Amenajarea este realizată pe baza conceptului de integrare a naturii în spațiul privat cu scopul de a oferi copiilor sentimentul de libertate. Această fuziune dintre spațiul interior și cel exterior se realizează prin transpunerea elementelor naturii în piese de mobilier. Spațiul este proiectat pentru o grupă unitară de patruzeci de copii cu varsta cuprinsa intre trei și șase ani, intenția fiind de a stimula dezvoltarea armonioasă a acestora.