The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

MARINA JOLDEȘ // BLUSH - ATELIER DE CREAȚIE VESTIMENTARĂ

Articol / 03 Oct 2018 / INSTITUTE.RO
  • MARINA JOLDEȘ // BLUSH - ATELIER DE CREAȚIE VESTIMENTARĂ
  • MARINA JOLDEȘ // BLUSH - ATELIER DE CREAȚIE VESTIMENTARĂ
  • MARINA JOLDEȘ // BLUSH - ATELIER DE CREAȚIE VESTIMENTARĂ
  • MARINA JOLDEȘ // BLUSH - ATELIER DE CREAȚIE VESTIMENTARĂ
1/4
O persoana creativa, care iubeste arta și tot ce ține de partea estetică a lucrurilor.
Joldeș Marina a studiat între 2011-2015 la Liceul de Arte Sabin Drăgoi din Arad, urmând apoi cursurile Universităţii Politehnice în cadrul Facultăţii de Arhitectură, secţia M.A.I din 2015 până în 2018

BLUSH- Atelier de creație vestimentară

Conceptul amenajării a pornit de la ideea de eleganță și încântare. Am folosit materiale speciale precum marmura, tuburi aurii de alamă și materiale textile precum satin și mătase.Conceptul porneșete de la tuburile aurii care înconjoară pereții zonei de expunere a parterului ce urcă până la etaj și care au rol de suport pentru rochii sau panou de expunere a creațiilor designerului.
Ca si culori folosite sunt monocromia în combinație cu nuanțe de roz și auriul tuburilor metalice.