The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

PATRICIA OPINCARU // WEBO - AMENAJĂRI NECONVENȚIONALE PENTRU SPAȚII EXPERIMENTALE

Articol / 05 Oct 2018 / INSTITUTE.RO
  • PATRICIA OPINCARU // WEBO - AMENAJĂRI NECONVENȚIONALE PENTRU SPAȚII EXPERIMENTALE
  • PATRICIA OPINCARU // WEBO - AMENAJĂRI NECONVENȚIONALE PENTRU SPAȚII EXPERIMENTALE
  • PATRICIA OPINCARU // WEBO - AMENAJĂRI NECONVENȚIONALE PENTRU SPAȚII EXPERIMENTALE
1/3
Patricia Opincaru este absolventa a Universității de Artă și Design din Cluj-Napoca, Facultatea de Arte Decorative și Design, departamentul Design, promoția 2018.


WEBO Amenajări neconvenționale pentru spații experimentale


Pornind de la felul în care a fost conceput, acest ansamblu de mobilare neconvențională, are un caracter versatil atât în sens funcțional, fiind adaptabil la mai multe situații de utilizare cât și în sensul formei atipice pentru un obiect de mobilier. WEBO își disimulează funcția printr-o aparență neobisnuită, neconvențională, creând vizual o relație 2D -3D. Elementele liniare ale stucturii împreună cu suprafețele tapițate în geometrii alb- negre ale șezutului, au aparența unui desen bidimensional, a unei lucrări de grafică alb –negru. Obiectele de șezut în forme poligonale diverse, introduse în structura rețea generează un desen OP -art prin modelul alb–negru al tapițeriei, inspirat de o lucrare numită Movement in Squares, realizată în 1961de Bridget Riley. Semnificația cea mai importanta a ansamblului de mobilare WEBO, este cea de conectare a timpurilor, trecut, prezent și viitor, într -un experiment ce poate genera o schimbare de mentalitate.