The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

POLIANA NICA // RANDOM

Articol / 04 Oct 2018 / INSTITUTE.RO
  • POLIANA NICA // RANDOMPOLIANA NICA
  • POLIANA NICA // RANDOMPOLIANA NICA
  • POLIANA NICA // RANDOMPOLIANA NICA
  • POLIANA NICA // RANDOMPOLIANA NICA
  • POLIANA NICA // RANDOMPOLIANA NICA
1/5
Nica Poliana a studiat între 2006-2014 la Liceul de Arte Carmen Sylva din Ploieşti, urmând apoi cursurile Universităţii Naţionale de Arte în cadrul Facultăţii de Arte Decorative si Design, secţia Design Vestimentar din 2015 până în 2018.

Random

Proiectul vrea să abordeze o variaţie pe o singură temă, prin acordarea unei libertăţi totale, ce se conturează în jurul unei noi concepţii stilistice (recompunerea într-o formă unică și personală).

Având o notă personală, colecţia îşi doreşte să determine exprimarea personalitaţii celui care locuieşte într-un asemenea interior.
Colecţia Random reflectă o identitate foarte puternică, vie și plină de dinamism coloristic. Atmosfera și imaginea degajate constituie anexe ale stilului baroc reflectate în momentul actual.

Ținutele sunt îmbogățite cu broderii diferite, alcătuite din franjuri, perle sau flori, cu suprapuneri de materiale în diverse imprimeuri, cu gulere matlasate, dar și cu detalii din blană ecologică.