The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Marele Picnic devine Micul Picnic ShortsUP online: a 7-a ediție are loc pe 25 iulie

Articol / 02 Iul 2020 / The Institute
  • Marele Picnic devine Micul Picnic ShortsUP online: a 7-a ediție are loc pe 25 iulieMicul Picnic ShortsUP 2020
  • Marele Picnic devine Micul Picnic ShortsUP online: a 7-a ediție are loc pe 25 iulieMicul Picnic ShortsUP @Alex Fasui
  • Marele Picnic devine Micul Picnic ShortsUP online: a 7-a ediție are loc pe 25 iulieMicul Picnic ShortsUP @Alex Fasui
  • Marele Picnic devine Micul Picnic ShortsUP online: a 7-a ediție are loc pe 25 iulieMicul Picnic ShortsUP @Alex Fasui
  • Marele Picnic devine Micul Picnic ShortsUP online: a 7-a ediție are loc pe 25 iulieMicul Picnic ShortsUP @Alex Fasui
1/5
Anul acesta, Marele Picnic devine temporar Micul Picnic ShortsUP, o ediție specială online, ce va avea loc sâmbătă, 25 iulie, când vor putea fi vizionate 2h30 de scurtmetraje, pe platforma de streaming TIFF Unlimited. Festivalul se întoarce la esența conceptului care l-a consacrat, punând la dispoziție o selecție cu cele mai recente filme scurte, intense și premiate, însă provocându-și publicul să rămână conectat la comunitatea și vibe-ul festivalului de la distanță.

Cea de-a șaptea ediție a festivalului va celebra puterea comunităților mici și a filmelor de a servi drept pretext de întâlnire și redescoperire. Marea evadare a verii nu are nevoie de bilet de avion, ci de un laptop și colțul preferatde pe balcon. Fie că alegi covorul verde din grădină sau briza de pe terasă, călătorești garantat cu filme care te poartă în toate colțurile lumii. Se anunță expediții prin jungla amazoniană a plantelor de apartament, iar pisica și colegul de apartament devin partenerii ideali de călătorie.

Sâmbătă, 25 iulie, de la ora 21:30, vor putea fi vizionate 2h30 de scurtmetraje astfel: online - pe platforma de streaming TIFF Unlimited, pe baza unui bilet achiziționat în avans, în valoare de 15 lei. Pe baza biletului ai acces la conținut pe telefon, laptop, smart TV, proiector, unde vrei tu si cu cine vrei tu, sau offline - la unul dintre spațiile partenere (mai multe detalii în curând).

Deși atmosfera edițiilor precedente și experiența cinematografică colectivă nu vor putea fi înlocuite, continuitatea unui eveniment ca Marele Picnic ShortsUP este necesară atât pentru a nu întrerupe conectarea publicului în timp real la voci importante și curajoase ale noii generații de regizori, cât și pentru menținerea României pe harta circuitelor festivaliere.
____________________________

Marele Picnic este ediția de vară ShortsUP, unul dintre cele mai îndrăznețe proiecte cinematografice independente din România. Evenimentul și-a făcut o tradiție din a strânge, vară de vară, iubitori ai cinema-ului și ai artelor conexe filmului. Anul acesta Marele Picnic devine Micul Picnic - o ediție mai mică, online, pentru toate categoriile și genurile de public

Un eveniment online găzduit de platforma TIFF Unlimited.

Biletele s-au pus în vânzare pe 1 iulie 2020 aici.