The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

RDW Hotspot // A3 bar

Articol / 16 Mai 2016 / RDW team
  • RDW Hotspot // A3 bar
  • RDW Hotspot // A3 bar
  • RDW Hotspot // A3 bar
  • RDW Hotspot // A3 bar
1/4
A3 bar face parte din circuitul Romanian Design Week 2016.

Situat în spatele Ateneului, pe Str. Arthur Verona, A3 e locul unde s-au mutat, pe scurt, oamenii de la A1. Selecție de vinuri internaționale, beri provenite de la microbreweries, mic dejun, supe, salate, rețete elaborate cu pește și fructe de mare, burgeri clasici, virșli transilvăneni cu muștaruri blagoslovite, terasă, cool pool, ocazional party-uri și evenimente speciale.Strada Arthur Verona, nr. 2
Program: 8:00 am - 1:30 am