The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

ABSOLUT te trimite la UNTOLD 2017 cu noua ediție limitată Absolut Facet

News / 17 Feb 2017 / INSTITUTE.RO
  • ABSOLUT te trimite la UNTOLD 2017 cu noua ediție limitată Absolut Facet
  • ABSOLUT te trimite la UNTOLD 2017 cu noua ediție limitată Absolut Facet
1/2
1.000 de pachete speciale care conțin sticla din noua ediție limitată ABSOLUT Facet, împreună cu un abonament la UNTOLD Festival 2017, au fost puse în vânzare, în număr limitat, pe platforma de shopping online www.worldofdrinks.ro. Pachetul va fi disponibil la un preț special, de 415 lei, cu TVA inclus.
  
Cei care vor cumpăra din timp sticla de ABSOLUT Facet împreună cu abonamentul UNTOLD 2017 vor avea parte, în perioada 3-7 august 2017, în Cluj-Napoca, de cea mai așteptată experiență de festival. Timp de 4 zile, orașul se transformă într-un tărâm de basm ce va avea ca punct central scene muzicale cu artiști de succes din cele mai importante topuri internaționale.  
 
Ediția limitată ABSOLUT Facet sparge ghinionul într-o mie de bucăți reflectând creativitatea și energia nopților de vară și compune imaginea unei experiențe de festival pe care o poți trăi doar la UNTOLD 2017. Inspirația din spatele noului design al sticlei ABSOLUT Facet redă vizual momentul intersecției mai multor prisme optice care creează imaginea unui tărâm pe care tu ai misiunea să-l descoperi în întregime. 
 
ABSOLUT Facet face parte din tradiția celebră a brandului de a lansa ediții limitate de final de an, fiecare cu un design inovator. Printre edițiile limitate anterioare se numără ediția Andy Warhol, care a transformat sticla de Absolut după pictura originală realizată de Andy Warhol în 1986 pentru Absolut și ediția Absolut Electrik, în culorile albastru și argintiu, ce a continuat misiunea brandului de a transforma, la nivel internațional, nopțile prin creativitate.