The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Ingenius, o nouă experiență digitală by ASER

Articol / 30 Mar 2021 / The Institute
  • Ingenius, o nouă experiență digitală by ASER
1/1
Anul acesta, ASER revine cu cea de-a opta ediție a proiectului Ingenius, în mediul online. În perioada 14-30 aprilie, fă primii tăi pași în lumea Digital Marketingului și învață cum să construiești de la zero o campanie de promovare online.

Enter into Marketing reality: Timp de două săptămâni, vei lua parte la prezentări susținute de specialiști în Content Marketing, Social Media, Search Engine Marketing și multe altele. Astfel, Ingenius îți oferă șansa de a învață într-un mod practic și de actualitate domeniul Marketingului Digital, proiectul fiind o rampă de lansare pentru o viitoare carieră în această arie.

Let your creativity pop: Răspunzând atât necesității studenților de a acumula informații, dar și de a le pune în practică, Ingenius este locul unde tot ce este învățat va fi și aplicat prin intermediul pitch-ului. Pitch-ul este ocazia perfectă în care poți pune în aplicare noile skill-uri pe care l-ai dobândit în zilele de proiect.

Scan the Marketing experience: Proiectul îți oferă o experiență completă, de la prezentări susținute de oameni din agenții cunoscute până la o zi de lucru în cadrul unei corporații. Astfel, Ingenius îți dă șansa de a vedea cum se lucrează într-o companie în timpul Open Days, oferite de către partenerii proiectului. 

Înscrie-te AICI până pe data de 10 aprilie și ia parte la p experiență autentică de studenție, alături de Ingenius. Fii cu ochii pe paginile de Instagram și Facebook ASER pentru mai multe oportunități pregătite pentru tine.

Asociaţia Studenţilor Economişti din România este un ONG care dezvoltă personal şi profesional studenţi din SNSPA, ASE şi UB. Sunt cunoscuţi drept tinerii care au adus şi aduc, în continuare, impact în mediul economic românesc.