The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

ROSUMOVI - IMAGINE, o serată în Cartierul Creativ la galeria Kulterra și The Owl Cocktail House

/ 06 Apr 2022 / Andra Mihai
  • ROSUMOVI - IMAGINE, o serată în Cartierul Creativ la galeria Kulterra și The Owl Cocktail House
1/1
Rosumovi invită publicul la o serată conceptuală în cadrul căreia se va celebra curajul și rezistența tuturor celor care luptă pentru pace. IMAGINE va fi un act pe muzică, despre iubire și pentru pace, ai cărui actori vor fi chiar invitații.

„Probabil că va fi un act minuscul. Un gest timid. Dar acum, când pacea ne este zdruncinată, dorim să o reevaluam pentru a o cuprinde total, să ne reînoim credința în acest ideal și să-l manifestăm.V-am pregătit câteva momente audio și vizuale, prin intermediul cărora vom elogia împreună rezistență & eroismul ucrainian, aducând însă un omagiu și unor personalități de pe scena politică sau din artă, care au activat pentru pace de-a lungul istoriei.” - ne povestesc organizatorii evenimentului.



Invitații sunt așteptați vineri, pe 8 aprilie, de la 21.00, la galeria Kulterra. Olga Vintaniuc, directorul Kulterra, va realiza un tur al galeriei și al expoziției Equinox , iar după aceea, în atmosfera conceptului IMAGINE regizat de Rosumovi, evenimentul se va desfășura pe terasă și la The Owl Cocktail House (din curtea galeriei).



Totodată, serata va fi animată, invitații putându-se delecta cu ritmuri ale unor piese de Marlene Dietrich, Josephine Baker, Patti Smith, Marvin Gaye, Bob Dylan, Pasolini, Yoko Ono. Iar piesa "IMAGINE" a lui John Lennon va fi interpretată live de formația Temple Invisible.