The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Rowmania Fest, a cincea ediție

News / 26 Aug 2015 / INSTITUTE.RO
  • Rowmania Fest, a cincea ediție
1/1
A cincea ediție a Festivalului Rowmania Fest va avea loc la Tulcea, în perioada 28 – 30 august, și este organizată de Asociația Ivan Patzaichin – Mila 23 cu sprijinul Consiliului Județean Tulcea și al Primăriei Municipiului Tulcea. 

Față de edițiile anterioare, ediția din acest an aduce câteva noutăți: o paradă de deschidere, care se va desfășura atât în oraș cât și pe apă, prima ediție a etapei internaționale ETU Triathlon Junior European Cup, care se va desfășura în aceeași zi cu cea de a treia ediție a Delta Rowmania Triathlon - etapă în circuitul național de triatlon și două zile de dezbateri cu participare internațională, pe două teme de interes pentru Dunăre și pentru Tulcea - ″Cooperarea pe Dunăre de la Padurea Neagră la Marea Neagră – Black to Black″ și ″Oportunitățile de reintegrare în societate pe care le au deținuții care învață o meserie eco – Case noi, șanse noi prin meserii vechi″.
 
La fel ca în fiecare an, Ivan Patzaichin îi va întâmpina pe oaspeți și va fi amfitrionul celor trei zile.
„Tulcea ne-a primit cu brațele deschise acum 5 ani când am pornit în această aventură comună și sunt din ce în ce mai încrezător că ecoturismul este o soluție de prosperitate pentru acest colț de țară. Sper că acest festival va contribui la confirmarea faimei Deltei și a județului Tulcea, locurile mele natale“, a declarat Ivan Patzaichin, inițiatorul Festivalului și a mișcării Rowmania.  


www.facebook.com/RowmaniaPatzaichin