The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

S-a dat startul înscrierilor în Asociația Studenților Economiști din România

Articol / 01 Oct 2019 / The Institute
  • S-a dat startul înscrierilor în Asociația Studenților Economiști din România
1/1
 Asociația Studenților Economiști din România te invită să iei parte la o experiență autentică din studenția ta. În perioada 1 octombrie - 13 octombrie, dă start călătoriei ce te poate duce spre momente de neuitat, alături de tineri dedicați și entuziaști.

În călătoria ASER vei putea să te aventurezi printre cele mai căutate domenii precum: Marketing, PR, Logistics&Finance, HR, Sales și să descoperi ce înseamnă Organisational Culture, Leadership, Dezvoltare Strategică, Project Managment și Event Planning. Acesta este locul unde îți vei da seama ce îți place să faci și să clădești cele mai cool proiecte și evenimente din mediul economic studențesc.

Experiența ASER va fi însoțită de numeroase oportunități din partea companiilor partenere și persoanelor influente din vaste domenii de activitate. ASER este locul unde îți poți trăi studenția așa cum vrei tu. Alături de prietenii pe care ți-i vei face, vei adauga o mulțime de momente de neuitat în cutia aminitirilor.

Dacă vrei să iei parte la această călătorie din studenție, ai ajuns în locul potrivit. Adaugă ceva mai mult dinamism parcursului tău și avântă-te într-o călătorie în stil ASERist!

Înscrie-te până pe data de 13 octombrie și dăruiește-i studenției tale un plus de valoare prin curaj și entuziasm: https://bit.ly/2oJGRbJ

Urmărește paginile de Facebook și Instagram ASER. Aici vei afla mai multe detalii despre ce înseamnă #ASERexperience.

Asociația Studenților Economiști din România este un ONG care dezvoltă personal și profesional studenți din SNSPA, ASE și UB. Sunt cunoscuți drept tinerii care au adus și aduc, în continuare, impact în mediul economic românesc.