The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Târg suprarealist cu cărți gratis la Seneca Anticafe

Articol / 12 Oct 2020 / The Institute
  • Târg suprarealist cu cărți gratis la Seneca Anticafe
1/1
Editura Seneca pregătește un Târg suprarealist de cărți, unde vizitatorii pot lua cărți cât îi ține punga. Pe 10 și 11 octombrie, de la 9 la 20, Seneca Anticafe găzduiește târgul de carte cu o singură regulă: cumperi o sacoșă la intrare și apoi iei câte cărți gratis încap în ea.

În ciuda sfaturilor din partea contabilului și a directorului financiar al editurii, echipa Seneca oferă gratis zeci de titluri din colecțiile de ecologie și filosofie. Nu doar că toate cărțile vor fi gratis, dar vizitatorii vor găsi în sacoșe: un voucher de reducere pentru cărțile editurii, valabil până la Revelion, un voucher pentru două ore de lucru în spațiul de co-working Seneca Anticafe și un cadou surpriză.

În zilele târgului, echipa Seneca va organiza și ateliere pentru copii și adulți în care se deprind abilități neobișnuite: cum să te împaci cu cei dragi folosind o bucățică de hârtie, cum să faci un super-săpun din zațul de cafea sau cum să transformi o frunză în operă de artă. Peste toate, cunoscătorii într-ale reciclării pot câștiga premii surpriză.

Târgul are ca scop sprijinirea mai multor proiecte ale echipei Seneca. 20% din valoarea fiecărei sacoșe va merge către:

• Bunicii noștri, programul social al Asociației SNK prin care sunt bătrânii singuri și cu nevoi financiare sunt sprijiniți cu pachete de alimente.
• Goodbye Oil este viitorul titlu din colecția de mediu a Editurii Seneca, iar prin participarea la târg ajuți la tipărirea ei.
• Ecologos în școli este inițiativa Seneca Ecologos care își propune să ajungă cu materiale didactice despre protecția mediului în școli din comunitățile vulnerabile.

Asociația SNK contribuie la construirea unei societăți sustenabile prin atelierele Ecologos pentru economie circulară, prin Editura Seneca – prima editură verde din România care editează cele mai importante titluri de mediu și de filosofie, și găzduiește evenimente de promovare a ecologiei la Seneca AntiCafe, un spațiu cu timp de valoare.