The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Viziere.ro: Misiunea „Viziere gratuite pentru prima linie” continuă și are nevoie de donații

Articol / 11 Mai 2020 / The Institute
  •  Viziere.ro: Misiunea „Viziere gratuite pentru prima linie” continuă și are nevoie de donațiiViziere.ro
1/1
Prima linie are nevoie în continuare de sprijin!

Măsurile se relaxează, dar cei care se află încă în lupta contra COVID-19 au nevoie de protecție. După aproape două luni, voluntarii de la Viziere.ro continuă să producă echipamente, ajungând deja la peste 1200 de unități medicale, CMI-uri, organizații și instituții cu viziere gratuite și au nevoie în continuare de susținere ca să poată răspunde solicitărilor venite de la cei din prima linie.

Programul Viziere.ro a început pe 18 martie cu o echipă de voluntari care, prin fonduri proprii și sponsorizări, a început producția de viziere pentru cei din prima linie, implicați în combaterea COVID-19. Obiectivul inițial a fost să producă și să doneze 10.000 de viziere către cadrele medicale din prima linie în lupta cu COVID-19. Dar cererile au depășit cu mult așteptările și lista de solicitări continuă să crească.

În prezent, la nivel național, s-au donat în jur de 200.000 de viziere către 1265 de unități medicale din prima linie și nu numai. Lista unităților este disponibilă aici.

Solidaritatea și-a spus cuvântul și a completat acolo unde era nevoie, prin eforturile și dedicarea unei echipe de peste 2000 de voluntari care a ales să se implice activ pentru cei din prima linie.

Acțiunea civică prin care se produc viziere gratuite pentru personalul din prima linie împotriva COVID-19 s-a transformat rapid într-un program național cu impact puternic, iar astăzi, prin Viziere.ro și numai împreună cu partenerii din proiect, au reușit să:
#distribuie 200.000 de vizere către medici, asistente sau personal din prima linie
#ajute peste 1200 de unități medicale, CMI-uri, organizații și instituții
#implice 2000 de voluntari
#producă peste 220.000 de viziere
#coordoneze 23 de centre regionale din toată țara
#trimită 6000 de colete conținând viziere gratuite, în toată țara
#extindă inițiativa peste granițe - 1 centru internațional - Viziere.md

Aceste cifre se actualizează zilnic pe site-ul www.viziere.ro sau https://www.facebook.com/viziere.ro.

„În continuare pentru a ne autosusține avem nevoie de sponsorizări din partea companiilor ca să putem achiziționa materiale și materie primă, astfel încât să onorăm cele peste 20.000 de cereri de viziere aflate acum în curs, de la unitățile medicale și nu numai. Cereri vin zilnic și refuzăm să ne oprim. Proiectul este bazat pe voluntariat, toată munca noastră la nivel național este voluntară. Fiecare donație este practic o formă de implicare activă într-o luptă în care suntem toți implicați, dar în care există doar o singură primă linie pe care suntem datori moral să o sprijinim. În cadrul proiectului viziere.ro, ne implicăm de luni până duminică ca voluntari pentru un program care înseamnă pentru mulți o mană de ajutor, siguranță, protecție, implicare și empatie. Ce ne motivează? Aici este răspunsul.” Cristiana Bogățeanu, Manager program viziere.ro.

Viziere.ro lansează astfel un apel către companii sau persoane care vor să îi sprijine să meargă mai departe. Companiile sponsor care se implică primesc o raportare completă cu privire la distribuția echipamentelor.

Implică-te și alătură-te acestui panou de onoare care sprijină activ prima linie!

Printre companiile care au susținut sau au sponsorizat până acum proiectul se numără Banca Transilvania, Valrom Industrie, Antalis Romania, BASF Romania, Fundatia Fan Courier, KPMG, Flexicom, JJ Displays, BD Lemn Tech, Autonomous Flight Technologies, We mesh up, Autonom, Verla, CyberSwarm, NN, Forward Interactive, Rubin 2000, Cut Out, Magna International, H3, FabLab, Kaustik, Asociația ROTA, Rotary Club București iar lista integrală cu sponsorii și partenerii este disponibilă pe Viziere.ro sau viziere.ro/centre.

Un proiect implementat de comunitatea de makeri Viziere.ro prin organizațiile partenere THE PLOT, THE CRAFT, Nod makerspace și Asociația Societatea Studenților în Medicină din București.

Pentru întrebări, sugestii, suport proiect, informații, apariții mass-media, sponsorizări, susținere, persoane juridice: contact@viziere.ro.

Persoanele fizice pot dona direct prin card.
RON ->https://secure.mobilpay.ro/buy-product/1h7bm8er
EUR ->https://secure.mobilpay.ro/buy-product/1h7bm9er
Sau, direct în contul bancar:

ASOCIATIA SSMB
Cod Fiscal: 18797296
RON: RO04BTRLRONCRT0254704901
EURO: RO24BTRLEURCRT0254704902
Deschis la BancaTransilvania, Divizia pentru Medici Bucuresti
Descriere tranzactie: Stare de urgenta/Viziere PET

Dacă ești în prima linie și ai nevoie de vizieră, completează formularul de aici.

Contact:
https://www.facebook.com/viziere.ro
http://viziere.ro