The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Canotca Patzaikin - pregătită pentru piața internațională

Articol / 10 Mar 2015 / irina florea
  • Canotca Patzaikin - pregătită pentru piața internațională
1/1
Asociația Ivan Patzaichin – Mila 23 a expus la Salonul Nautic 2015 canotca premium, o ambarcațiune care poate concura de la egal la egal pe orice piață internațională, datorită parteneriatului încheiat de curând cu Nature Colours.

Canotca, produsul-fanion al mișcării Rowmania, produsă la Tulcea de compania Geneza, se realizează în prezent într-o variantă superioară, care beneficiază de produsele oferite cu generozitate prin parteneriatul cu Nature Colours: unul dintre cele mai vechi și probabil cele mai cunoscute sisteme de adezivi epoxy pentru construcția și repararea bărcilor și ambarcațiunilor din lemn și unul dintre cele mai utilizate sisteme de acoperiri cu lacuri și culori pentru bărci și ambarcațiuni.

Geneza este atelierul din Tulcea al lui Paul Vasiliu, marangozul care, alături de Ivan Patzaichin, a proiectat canotca, preluând caracteristicile de viteză și dinamism ale canoiei de competiție și meșteșugul constructorilor tradiționali ai lotcii pescărești din Deltă. 

Canotca este un produs cu un design unicat, denumit astfel de la lotca, de la care preia materialul, și de la canoe, de la care preia liniile dinamice. Alături de lotca tradițională, canotca poate contribui la promovarea eco-turismului, ca activitate a turismului responsabil, și la creșterea atractivității sporturilor nautice.