The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

BAUHAUS 2023- ÎN LINII DE ARHITECTURĂ

Articol / 05 Iul 2023 / Andra Mihai
  • BAUHAUS 2023- ÎN LINII DE ARHITECTURĂ
1/1
Ordinul Arhitecților din România – Filiala Teritorială București împreună cu Centrul de Excelență în Arhitectură, Arte și Audiovizual (C.E.A.A.A.),The Institute și partenerii săi prezintă proiectul expozițional, educațional și creativ intitulat „ BAUHAUS 2023- ÎN LINII DE ARHITECTURĂ ".
Evenimentul va fi vernisat pe 5 iulie 2023 la sediul filialei, în Sala de expoziție, ora 18:00, intrare din Strada Sfântul Constantin 32, București.

Evenimentul „BAUHAUS 2023 - ÎN LINII DE ARHITECTURĂ” 5-18 iulie 2023, prezintă publicului larg și comunității culturale internaționale explorarea patrimoniului arhitectural internaţional prin tehnicile desenului realizate de tinerele talente creatoare. Ne alăturăm și promovăm inițiativele internaționale, atât către publicul larg, cât și în rețeaua europeană.

Parteneri principali: Ordinul Arhitecților din România – Filiala Teritorială București.
 
***

Despre Centrul de Excelenţă în Arhitectură, Arte şi Audiovizual 

Inițiază și organizează evenimente culturale, construind o comunitate ce reunește profesioniști, dar și publicul creativ și cultural din România. Prin tot ceea ce fac și-au propus să contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, creșterea și diversificarea audienței atelierelor, designerilor, micilor afaceri, promovarea întreprinzătorilor și profesioniștilor creativi pe plan național și internațional. Centrul de Excelentă în Arhitectură, Arte şi Audiovizual este o organizaţie neguvernamentală, cu caracter autonom, care susţine interesele comunităţii creative din România în dialogul cu instituţiile statului şi cu organizațiile internaţionale. Una dintre prioritățile din utimii ani a fost inițierea unor proiectele de dezvoltare artistică şi arhitecturală prin coagularea comunităților creative în jurul unor spații şi proiecte ce pot aduce în lumină Bucureștiul și România pe harta culturală europeană.
 

Mai multe detalii pe website / facebook  / instagram