The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

+2017 [despre corp, iubire și dans contemporan]

News / 17 Noi 2017 / INSTITUTE.RO
  • +2017 [despre corp, iubire și dans contemporan]
1/1
+2017 [despre corp, iubire și dans contemporan] este un proiect colectiv, inițiat de artiști și structuri independente din București, ce îşi propune să crească vizibilitatea dansului contemporan în rândul publicului bucureștean și coeziunea în cadrul sectorului coregrafic independent.

Prima ediţie a proiectului se va desfășura în perioada 25 – 30 noiembrie la Linotip – Centru Independent Coregrafic, Centrul de Teatru Educaţional Replika și Centrul Național al Dansului București și este realizat cu sprijinul financiar al Centrului Național al Dansului București.

+2017 [despre corp, iubire și dans contemporan] este organizat de Linotip – Centru Independent Coregrafic, Tangaj Dance, Fundația Gabriela Tudor și artiștii Andreea Belu și Andreea Novac, care, fără a impune o direcție tematică sau un concept curatorial, au construit un program complex de evenimente - spectacole, filme, expoziții, întâlniri și discuții - prin care să încurajeze dialogul și schimbul de idei în interiorul comunităţii dansului contemporan din București.

Programul propus de +2017 [despre corp, iubire și dans contemporan] este, în fapt, un display performativ în care vor fi prezentate spectacole și filme de dans produse în 2017, dublate de o serie de discuții și dezbateri la care participă artiștii implicați în proiect și comunitatea dansului contemporan din Bucureşti.

PROGRAM

ZIUA 1 // 25 noiembrie
Ora 16.00 - DESCHIDEREA EVENIMENTULUI & EXPOZIŢIE EXPOSING MOVEMENT - echipa +2017 & Alina Uşurelu @Linotip - Centru Independent Coregrafic
Ora 17:00 - HOT DOG - Massimo Gerardi @Linotip
Ora 19.00 - COUNTERBODY - Simona Deaconescu @Centrul Naţional al Dansului Bucureşti
Ora 20.30 - CĂLĂTORIE CĂTRE MINE ÎNSUMI - Cosmin Manolescu @Centrul de Teatru Educaţional ReplikaZIUA 2 // 26 noiembrie
Ora 11.00 - Cafea la Linotip - sesiune de discuţii* @Linotip
Ora 19.00 - MOVING FIELDS - Cristina Lilienfeld @Linotip
Ora 20.30 - FILME DE DANS [MADE IN RO] - Historias enquadradas (Alina Uşurelu), Golden Boi (Corina Andrian), Adore (Cristian Fierbinteanu), Gamelan (Cornelia Nicolăeasa), Finifugal (Dumitrana Lupu), Momo Sano: Free Soul (Franz Galo), Upstairs: Senses (Alina Usurelu), Sonder (Simona Deaconescu) @LinotipZIUA 3 // 27 noiembrie
Ora 11.00 - Cafea la Linotip - sesiune de discuţii* @Linotip
Ora 19.00 - 2 FEMEI CONTEMPORANE - Ioana Marchidan @Linotip
Ora 21.00 - 20 ANI | FUNDAŢIA GARBRIELA TUDOR 1997 - 2017 - un film de Veioza Arte @LinotipZIUA 4 // 28 noiembrie
Ora 11.00 - Cafea la Linotip - sesiune de discuţii*@Linotip
Ora 19.00 - SHORA - Simona Dabija, Mariana Gavriciuc, Oana Zara, Camelia Neagoe @Linotip
Ora 21.00 - SHAPING SOUND - Anda Stoian @LinotipZIUA 5 // 29 noiembrie
Ora 11.00 - Cafea la Linotip - sesiune de discuţii* @Linotip
Ora 19.00 - AFTER.LIFE - Sasha Dodo @Linotip
Ora 21.00 - DESPRE IUBIRE ŞI ALTE FARMECE DE NEÎNVINS - Andreea Novac @LinotipZIUA 6// 30 noiembrie
Ora 14.00 - Cafea la Linotip - sesiune de discuţii* @Linotip

*Cafea la Linotip cuprinde o serie de discuţii despre spectacolele vizionate în seara precedentă, destinate exclusiv comunităţii dansului contemporan.

Biletele pot pentru acest eveniment pot fi achiziţionate de pe eventbook.ro. Pentru spectacolul COUNTERBODY din data de 25 noiembrie, biletele se achiţionează de pe kompostor.ro.

+2017 [despre corp, iubire și dans contemporan] este un proiect al Asociației DanceSpot, finanțat de Centrul Național al Dansului București. Inițiatori: Linotip – Centru Independent Coregrafic, Tangaj Dance, Fundația Gabriela Tudor, Andreea Belu și Andreea Novac.