The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Acustic Live Festival, prima ediție

News / 27 Aug 2015 / INSTITUTE.RO
  • Acustic Live Festival, prima ediție
1/1
Orașul Reghin va găzdui pentru două zile Acustic Live Festival, singurul festival concurs din România, care se va desfășura in perioada 24-25 octombrie 2015 la Casa de Cultură a Tineretului "George Enescu”.

Festivalul “Acustic Live” este la prima ediție și își propune să promoveze Chitara și Muzica Acustică Live indiferent de genul muzical. Acest festival își dorește să aducă pe scenă oameni talentați de toate vârstele și să îi promoveze pe pasionații de chitară. Festivalul are două secțiuni de participare: Concurs, care va începe la ora 18:00 și va continua cu secțiunea Recital care va începe la ora 20:00.
 
Înscrierile pentru concursul susținut de Acustic Live Festival se fac electronic începând cu data de 13 august 2015.  Cine dorește să se înscrie la concurs trebuie să  trimită un e-mail la adresa  acusticlivefestival@yahoo.com până la data de 13 octombrie 2015, care să conțină următoarele date personale: numele și prenumele concurentului, numele de scenă, vârsta, orașul, o fotografie clară în format jpg. Mai multe detalii despre înscriere, preselecție, organizare și desfășurare găsiți aici.  

Acustic Live Festival este un eveniment artistic marca Silvan Stâncel în parteneriat cu Casa de Cultură a Tineretului “G. Enescu“ Reghin.