The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Avishan Cohen la Jazz Night Out

News / 26 Aug 2015 / INSTITUTE.RO
  • Avishan Cohen la Jazz Night Out
1/1
Avishai Cohen Trio revine în România pentru două concerte extraordinare în această toamnă. Pe 10 şi 11 Octombrie, Jazz Night Out îl are ca invitat special pe cel care este supranumit ‘’contrabasistul secolului’’.

Artistul israelian va prezenta pe scena Sălii Radio din Bucureşti cel mai recent album al trio-ului său, ‘’From Darkness’’- un material despre care Avishai mărturiseşte că este cel mai ritmat de până acum, nelipsind  influenţele africane, latino şi arabe.
 
În concertele din Bucureşti, Avishai Cohen va fi acompaniat de doi intrumentiști în plină ascensiune, Daniel Dor la tobe şi Nitai Hershkovits la pian, muzicienii alături de care a înregistrat albumul “From Darkness”.
 
Evenimentele sunt susţinute de Ambasada Israelului în România şi fac parte din seria de concerte Jazz Night Out, prezentate de Twin Arts.