The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Less might be more, but sometimes less is just nothing

Articol / 05 Iul 2021 / Luiza Popescu
  • Less might be more, but sometimes less is just nothing
1/1
Less might be more, but sometimes less is just nothing este o lucrare semnată de coregraful bulgar Willy Prager și inspirată de formația de disco Zoom, înființată în 1973, în Spania. Artistul a lucrat alături de studenții din Academia de dans și performance CNDB pentru acest proiect aflat la intersecția dintre artă vizuală și cultura dansului disco.

Willy Prager:
Ca artist, mă interesează procesele de transformare în contextul schimbărilor sociale, politice, economice și culturale. Am elaborat o metodă de lucru bazată pe proceduri de traducere și reformulare a unui material de performance preexistent.
Înainte de COVID-19, dezvoltarea artei contemporane urma principiul modernității – un “less is more”. Restricțiile din ultimile luni, mai puțină comunicare, mai puține întâlniri, mai puțin dans, mai puțină participare, mai puține proteste, mai puțină socializare, mai puține interacțiune, mai puține interpretări, mai puține critici, mai puține demonstrații, mai puțini participanți,mai puțin… fac ca acest spectacol să chestioneze această teză și explorează dacă mai puțin încă este mai mult sau dacă nu este nimic
”.

Spectacolul are loc pe 9 și 10 iulie la Sala CNDB „Stere Popescu” (Bv. Mărășești 80-82). Biletele pot fi cumpărate de aici.

Prevederile legale privind siguranța spectatorilor, referitoare la numărul maxim de participanți permis în cadrul unui eveniment la CNDB, alăturide toate măsurile de protecție și reglementările impuse în vigoare împotriva răspândirii CO-VID19, vor fi respectate pe toată durata evenimentului.