The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Nik Bärtsch’s Ronin în concert la București

News / 24 Sep 2015 /
  • Nik Bärtsch’s Ronin în concert la București
1/1
Jazz:ish prezintă concertul cvartetului RONIN, un proiect al celebrului pianist elvețian Nik Bärtsch, joi, 1 octombrie, de la ora 19.30, la Sala Radio din București.
 
Ronin a fost înființat în 2011 de către compozitorul și pianistul Nik Bärtsch, împreună cu Kaspar Rast (tobe), Sha (bass, contrabas, clarinet, alto sax) și Thomy Jordi (bass, înlocuit de Björn Meyer în 2011). Percuționistul Andi Pupato a fost de asemenea membru al trupei între 2002-2012. Muzica lor urmează consecvent aceeași viziune estetică sub diferite variante instrumentale: crearea unui efect maxim utilizând cât mai puține mijloace muzicale.
 
Nik Bärtsch's Ronin îmbină inteligent elemente de jazz, funk, muzică clasică contemporană sau muzică ritualică japoneză, rezultatul fiind un original "Zen Funk", cum şi-au botezat ei înşişi stilul.
 
Biletele sunt disponibile pe www.bilete.ro, în oficiile Poștei Române, în magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro și în magazinele Germanos.

Jazz:ish este o platformă culturală care incorporează o serie de evenimente și concerte jazz, al cărei scop este acela de a deveni o interfață pentru noua generație de consumatori ai muzicii de gen.