The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

O noapte de instalații interactive în București

News / 02 Sep 2015 / INSTITUTE.RO
  • O noapte de instalații interactive în București
  • O noapte de instalații interactive în București
1/2
Timp de o noapte, Bucureştiul va deveni o rețea de instalații interactive şi instrumente audio-vizuale: cea de-a cincea ediție a Noapții Albe a Bucureştiului va popula străzile cu animații proiectate, display-uri luminoase, jocuri de laser şi sunet, concerte de muzică şi pictură live, instrumente muzical-vizuale şi tehnologii de ultimă generație ale unor artişti internaționali şi români.
 
Nu mai puțin de 14 instalații vor împânzi Centrul Vechi al Bucureştiului în Noaptea Albă de 19 spre 20 septembrie, printre care zmeiele Les Luminéoles, înălțate la 30 de metri deasupra solului, pereții care vor putea fi „pictați” cu imagini video despre istoria Bucureştiului, cuburile muzical-vizuale ce invită participanții să creeze şi să se exprime împreună, instalațiile interactive de lumini şi sunete Lights Contacts şi boxele Street Sound ce generează un soundscape din sample-uri muzicale declanşate de prezența şi mişcările trecătorilor.
 
În cadrul evenimentului din 19 septembrie se va lansa aplicația mobilă ARCUB, disponibilă în iOS şi Android, care îi va ține la curent pe bucureşteni cu ultimele noutăți din teatru, film, muzică, expoziții şi evenimente marca ARCUB.