The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Showcase & lansarea oficială a platformei BandBook

Articol / 24 Oct 2023 / Andra Mihai
  • Showcase & lansarea oficială a platformei BandBook
1/1
Toamna asta nu se numără bobocii, ci se numără trupele din portofoliul BandBook! După aproape un an de activitate sub această tutelă, agenția de booking se lansează oficial. Drumul anevoios prin industria muzicală a adus până acum echipei BandBook multe satisfacții, bucurii și împliniri personale și profesionale, sentimente și trăiri pe care doresc să le împărtășească cu publicul larg pe 7 și 8 noiembrie, la clubul Expirat din București.

Ce este BandBook? Este platforma de servicii integrate care le oferă artiștilor o punte între ei și entitățile care se învârt în jurul acestora, de la fani, la organizatorii de evenimente, până la actorii media relevanți din piață. Misiunea agenției este de a le oferi artiștilor, fie ei cu un nume deja sonor sau aflați la început de drum, acces la o gamă personalizată de servicii, care să îi ajute să își atingă și să își fructifice potențialul.

„Se apropie cu pași repezi unul dintre cele mai importante momente din ultimii ani, pentru mine, pe plan profesional. Este vorba despre lansarea oficială a agenției BandBook. În jurul acestei entități s-a clădit, de-a lungul anului 2023, o echipă fantastică, muncitoare, omogenă de care sunt tare mândru. Ne dorim ca, prin intermediul evenimentului din Expirat, publicul larg să se bucure alături de noi de concertele artiștilor din portofoliul nostru: de la Dora Gaitanovici, Ana Coman până la Eyedrops, Delta Pe Obraz sau Heartbreak Cinema, să interacționeze cu aceștia, să ne cunoască pe noi, echipa din spatele acestui proiect minunat. Vor fi 2 seri speciale, la finalul cărora sunt convins că se vor deschide noi orizonturi și sperăm că vom reuși să așezăm încă o cărămidă la bazele industriei muzicale din România, care are nevoie de consolidare, de unitate, de sprijin.”, a spus Bogdan Munteanu, fondator BandBook.

Showcase-ul organizat în Expirat Halele Carol va include artiști din portofoliul agenției, nume în plină ascendență, precum Dora Gaitanovici, Ana Coman, Delta Pe Obraz, Cristina Lupu, EYEDROPS, SHE, Heartbreak Cinema și Taking Back August. Distracția nu va lua pauze, întrucât Marinov și Toma vor asigura cele mai fresh seturi muzicale la pupitrele de DJ.

„De când m-am alăturat misiunii BandBook, mă simt un om mai împlinit. Sunt mândră de faptul că urmează, cât de curând, să lansăm platforma în mod oficial, mai precis, să aducem în atenția publicului larg, un produs făcut din pasiunea pentru muzică și din dragul lucrului făcut cu cap și dedicare. Cu o echipă tânără cu stele în ochi și o colecție inedită de artiști, «BandBook Showcase & Official Launch» va deveni, cu siguranță, un eveniment de suflet atât pentru participanți, cât și pentru noi, care ne vom afla în pragul unui început luminos, alături de oameni care împărtășesc aceleași visuri ca noi”, a declarat Irina Marinescu, PR & Communicaton Manager BandBook.

Intrarea la evenimentul din 7-8 noiembrie este liberă. Însă este necesară o rezervare a locului în avans prin rețeaua iabilet.

Copiii sub 12 ani au acces în club atât timp cât sunt însoțiți de un adult.

Mai multe detalii despre concert se pot găsi pe pagina dedicată, aici

***

Parteneri media: B24fun, Contemporary-Establishment, CriticEyez, e-femeia, E-zeppelin.ro, Happ.ro, Kudika, Let's Rock, Mahmur.info, Munteanu Recomandă, places.to.belong, Rock Monsters Romania, RU Living Life, Sub radar, The Institute, The Interwission, Utopia Balcanica, Ziarul Metropolis, Zile și Nopți.