The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

SPOTLIGHT2016 Artists // Mindscape Studio

Articol / 27 Apr 2016 / INSTITUTE.RO
  • SPOTLIGHT2016 Artists // Mindscape Studio
1/1
Anul trecut, Spotlight a pus pentru prima oară Bucureștiul într-o nouă lumină, cea de capitală europeană gazdă a unui festival internațional dedicat formelor de manifestare artistică prin intermediul luminii și al inovațiilor tehnologice.

Pentru 2016 Centrul Cultural ARCUB împreună cu Primăria Municipiului București continuă misiunea festivalului și vor aduce în fața publicului o nouă serie de instalații și spectacole de lumini, care între 5 și 8 mai vor transforma Calea Victoriei într-un spațiu dedicat vizualului în cele mai complexe forme ale sale.

Vrem să vă facem cunoștință cu artiștii români prezenți în festival pe rând și pe îndelete.


Mindscape Studio

Mindscape Studio este un studio multimedia specializat în soluții tehnologice creative: projection mapping, design vizual pentru evenimente, instalații interactive și spații performative. Acesta acoperă toată gama de servicii de la consultanță la creație, de la planificare la implementare a proiectelor.Propunere SPOTLIGHT: M-Structure

Inspirat de ideea existenței multiplelor dimensiuni, Mindscape Studio a creat o instalație prin care sugerează un nou tip de existență în spațiu și timp. Anul acesta se comemorează 140 de ani de la nașterea lui Constantin Brâncuși. Instalația este un omagiu adus marelui artist și face referire la lucrarea sa, “Coloana Infinitului”.

Echipa proiectului
Dorel Naste
Cristian Iordache
Andrei Drîmba
Răzvan Bogză