The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Creative Joint @ Graffiti PR

Articol / 01 Iul 2021 / Luiza Popescu
  • Creative Joint @ Graffiti PR
1/1
Graffiti PR a lansat Creative Joint, un program de sprijin destinat antreprenorilor din comunitățile creative și artiștilor care au nevoie de ajutor sau care își doresc să se dezvolte și să facă parte din sistemul de colaboratori Graffiti PR.

În cadrul Creative Joint, Graffiti PR oferă spațiu de lucru în Palatul Universul, consultanță în branding, marketing și comunicare, networking și suport pentru lansarea ideii sau pentru creșterea și promovarea afacerii.

Programul Creative Joint a debutat în cadrul Romanian Design Week 2021 și se încheie la finalul lunii septembrie.

Înscrierea în program se face aici și doar ideile sau afacerile selectate vor face parte din program.