The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Karim Rashid pune muzică la party-ul Conferinței Globale „Creativity4Better”

Articol / 01 Oct 2019 / The Institute
  • Karim Rashid pune muzică la party-ul Conferinței Globale „Creativity4Better”
1/1
Pe 17 octombrie, Opera Națională din București va găzdui unul dintre cele mai importante evenimente din industria de publicitate si marketing, strângând laolaltă membri ai comunităţii creative locale şi internaţionale, speakeri de top la nivel global și un număr impresionant de lideri în inovație și tehnologie, care vor susține prezentări în cadrul sesiunilor din conferință.

După un program ce se întinde pe parcursul întregii zile, în care vor urca pe scenă unii dintre cei mai premiați creativi și personalități vizionare, „Creativity4Better” se mută la Qreator, începând cu ora 20:00, pentru un after party la fel de promițător. Ediția din acest an a conferinței va fi încheiată cu o petrecere de proporții, la care sunt invitați toți participanții, ocazia perfectă pentru socializare, creativitate, viziune și vibe-uri bune.

Surprizele continuă prin faptul că unul dintre star speakerii conferinței, Karim Rashid, va fi DJ la Yellow Party @Qreator, în seara de 17 octombrie, începând cu ora 21:00.

Născut în Egipt și crescut în Canada, Rashid și-a creat de-a lungul timpului un profil high-end și o reputație în domeniul ingineriei, arhitecturii și designului industrial, fiind considerat o legendă a design-ului și numit „cel mai faimos designer industrial al Americilor”, de către Time Magazine.

Intrarea la after party este inclusă în prețul biletului la Conferința Globală IAA „Creativity4Better”, așa că, odată înregistrați, salvați data și pentru a doua parte a evenimentului, începând cu ora 20:00, la Qreator (Bulevardul Aviatorilor 8A).

Pe lânga Karim Rashid, anul acesta vor mai urca pe scena Conferinței Globale IAA „Creativity4Better”: Chris Barton, fondatorul aplicaței Shazam, Jacques Seguela, Fondator RSCG și Chief Creative Officer de mai bine de 25 de ani, Mailine Swildens, Google Director for ZOO EMEA, Rory Sutherland, Vice-Chairman Oglivy UK & TED Talk superstar, Bruno Bertelli, Global Chief Creative Officer Publicis Worldwide și cel mai premiat creativ italian din lume, Geoffrey Hantson, Creative Officer Happiness, Ginevra Capece Galeota, Global Creative Strategist, Facebook, alături de mulți alții.
________________________________________________________

Conferința Globală IAA „Creativity4Better” este un eveniment de nivel global organizat de IAA România. Conferința va avea loc la Opera Națională, pe 17 octombrie 2019, iar biletele pot fi achiziționate online pe www.creativity4better.com, la prețul de 315 euro (+TVA) pentru membrii IAA, preț special valabil în perioada 15 iulie – 17 octombrie 2019.

Sponsori: Kaufland România, Coca-Cola, Philip Morris Trading, Facebook, Renovatio, CrisTim, Google, Ursus – Gold Partners, MedLife, Therme Group, Nespresso, Autoklass, Mercedes, Promenada – Partners. Mulțumim, de asemenea, tuturor partenerilor media și celor care ne susțin în acest demers de a aduce mai aproape de comunitatea locală, pentru al treilea an consecutiv, cele mai valoroase surse de inspirație.

IAA România este cea mai vastă și mai reprezentativă asociație profesională a industriei de marketing, comunicare și media, un parteneriat strategic unic ce reprezintă interesele a peste 110 companii active în industrie: clienți de publicitate, agenții de publicitate și media și instituții mass-media. Obiectivul IAA este să transforme România într-un hub global creativ, devenind astfel busola industriei de marketing și comunicare.
IAA România este afiliată la IAA Global cu sediul la New York și filiale în peste 65 de țări. Pentru activitatea sa la standarde de excelență, IAA România a primit de 3 ori premiul global IAA Inspire Award pentru cea mai activă și creativă filială din lume.

Pentru detalii: www.creativity4better.com.

Pentru rezervări bilete: ruxandra.radu@iaa.ro.