The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Lady Steps #8 - Ask Her Anything

News / 10 Noi 2017 / INSTITUTE.RO
  • Lady Steps #8 - Ask Her Anything
  • Lady Steps #8 - Ask Her Anything
1/2
Lady Steps continuă seria de discuții despre creativitate, leadership și feminism în cea de-a 8-a ediție.

De această dată, ideile se vor concretiza într-un talk de tipul Ask Her Anything, a cărui protagonistă va fi Gabriela Lungu, Fondator WINGS Creative Leadership Lab. Discuția va fi condusă de Simona Suman, Group Creative Director MRM Worldwide Romania. Le întâlnim pe 20 noiembrie, de la 19:30, la Institute, The Cafe (Știrbei Vodă, 104-106).

Accesul la eveniment este liber, ȋn limita locurilor disponibile. Ȋnscrieri pe adresa: teodora.calin@institute.ro.


Gabriela Lungu
Gabriela a luat contact, de-a lungul celor 20 de ani de experiență, cu multe domenii ale industriei: advertising, PR, digital & social media și marketing.

Integrated creative multipremiat local și internațional, Gabriela a fost Presedinte al juriilor de PR la celebrele festivaluri de creație Clio Awards si Dubai Lynx, precum și membru al juriului la D&AD (Direct), Cannes Lions (PR), SABRE Awards, Campaign Big Awards (Integrated), Effie UK și multe altele.

Experiența ei se concretizează și peste granițe, unde lucrează de aproximativ 5 ani - Londra și apoi în Praga. A fost Global CMO pentru Notino, cel mai mare online retailer din Europa specializat în produse de frumusețe, Creative Partner la TBWALondon, unde a coordonat regional creația pentru contul Airbnb și Chief Creative Officer pentru UK & EMEA al rețelei Weber Shandwick, una dintre cele mai mari și mai creative rețele internaționale de comunicare.

Înainte de plecarea din țară, a fondat și a transformat într-un succes internațional agenția THE PRACTICE (azi MSLGROUP The Practice), cotată pe timpul leadership-ului Gabrielei ca una dintre cele mai creative firme de PR din lume. Primii 10 ani din carieră i-a petrecut în grupul Ogilvy, unde a urcat toate treptele, de la junior creative la managing director.

În toamna acestui an, Gabriela Lungu a lansat WINGS Creative Leadership Lab. WINGS zboară peste tot în lume și dă aripi companiilor și profesioniștilor cu potențial din industriile creative.

***

Un proiect powered by ADC Romania, inspired by UniCredit Bank Romania. Partener: The Institute.