The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Noutățile Effie Awards 2024!

Articol / 09 Feb 2024 / Andra Mihai
  • Noutățile Effie Awards 2024!
1/1
Misiunea Effie este de a seta noi standarde de excelență în marketing și comunicare. Effie își dorește așadar să inspire și să aplaude comunitatea de marcom, să aprecieze și să recunoască eforturile tuturor profesioniștilor și ale companiilor implicate în elevarea industriei, propunându-și, în același timp, să educe generațiile tinere, care pot vedea în festival un reper de performanță.

An de an, sunt aduse noutăți, sau îmbunătățiri, urmând modelul global, adaptat desigur contextului.

Noutățile ediției 2024 sunt:

1.    O nouă categorie adăugată: GenZ Marketing

2.    Am actualizat definiția categoriei Data Drive

3.    O campanie poate fi înscrisă în maximum 3 categorii, respectiv o singură categorie de bază (Product/Service Category) și nu mai mult de 2 categorii speciale. Dacă nu se alege o categorie de bază, atunci campania poate fi înscrisă în 3 categorii speciale.

4.    Prima rundă de jurizare va dura 10 zile, incluzând 2 weekend-uri

5.    Numărul de cuvinte din formularul de înscriere a crescut în anumite secțiuni, pentru a oferi oportunitatea celor care înscriu să își spună mai bine povestea.

6.    Nicio categorie nu a fost eliminată!

***

Descoperă mai multe:

| Website

| Facebook

| Linkedin

| Instagram

| Celebrating Grand Effies

***

EFFIE Awards este un festival internaţional sub licenţă EFFIE Worldwide, Inc. EFFIE Awards a fost lansat în 1968, în SUA. Romanian EFFIE Awards este un eveniment de marcă al industriei de marketing şi comunicare, organizat de International Advertising Association Romania (IAA România), în parteneriat cu Uniunea Agenţiilor de Publicitate din România (UAPR).