The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Valer Hancaș a fost ales ca președinte al IAA România

/ 04 Noi 2021 / Andra Mihai
  • Valer Hancaș a fost ales ca președinte al IAA România
1/1

În cadrul Adunării Generale IAA care a avut loc în data de 21 octombrie 2021, Valer Hancaș a fost reales în funcția de președinte al IAA România, pentru un nou mandat de doi ani, mandat ce va începe în 2022.  
Conform statutului asociației, președintele este ales cu un an înainte de începerea efectivă a mandatului. Acest lucru se face cu scopul de a da posibilitatea persoanei alese să se familiarizeze cu proiectele IAA și să aibă o perioadă de "observație".
 
Astfel, Valer Hancaș, președintele în exercițiu al IAA România își va continua mandatul, pentru încă 2 ani, la expirarea mandatului curent.
Sunt bucuros că pot continua în funcția de președinte a uneia dintre cele mai active și creative filiale IAA din lume. Anul acesta, IAA România a organizat cea de-a 5-a ediție a IAA Global Conference ”Creativity4Better”, care, dincolo de orice limitări cauzate de contextul pandemic în care ne aflăm, a fost un real succes. Am digitalizat complet Effie România - festival care an de an aduce noi îmbunătățiri experienței de competiție, am crescut modulele Școlii IAA, am organizat IAA Content Hub pentru a ușura experiența de navigare pe asset-urile noastre digitale, am creat un mini studio audio video disponibil membrilor, iar IAA Young Professionals sunt mai activi ca niciodată! Îmi doresc să continuu aceste frumoase proiecte și să pornim unele noi pentru creșterea imaginii industriei și pentru consolidarea brandului IAA în Romania și la nivel global.”, spune Valer Hancaș, președintele IAA România.
 
IAA România este cea mai vastă şi mai reprezentativă asociaţie profesională a industriei de marketing, comunicare şi media, un parteneriat strategic unic ce reprezintă interesele a peste 120 companii active în industrie: clienţi de publicitate, agenţii de publicitate şi media şi instituţii mass media. Obiectivul IAA este să transforme România într-un hub global creativ, devenind astfel busola industriei de marketing şi comunicare.
 
IAA România este afiliată la IAA Global cu sediul la New York şi filiale în peste 56 de țări. Pentru activitatea sa la standarde de excelență, IAA România a primit de 3 ori premiul global IAA Inspire Award - pentru cea mai activă şi creativă filială din lume.